KDF006 RADIONICA_ ALLEYNE DANCE : Dinamika, ritam i tekstura

KDF006 RADIONICA

Kristina & Sadé Alleyne presents

ALLEYNE DANCE Workshops:

Dinamika, ritam i tekstura

Vrijeme: 1.9. – 4.9.2016.

10h - 13h

16h – 19h

Lokacija: Atelje suvremenog plesa Free Dance, P.Zrinskog 15, Karlovac

Ovo je intenzivna radionica  suvremenog plesa sa energičnim i fizičkim pristupom, koja će uključivati i jake, kompleksne  tehničke sekvence (podne i gore), s naglaskom na izvedbi, izdržljivosti i predanosti tijekom sata. Improvizacija će također biti istražena kao dio samorazvoja.

Važni čimbenici radionice su razviti plesački kreativan um, polaženje od strasti, odlučnosti, snage, muzikalnost i što je najvažnije namjere  i  iskrenosti u bilo  segmentu i izboru tijekom radionice.

Karakteristike kompanije  ALLEYNE DANCE  su inspirirane i razvijene od rada sa sličnim i omiljenim umjetnicima i kompanijama kao što su: Akram Khan (fuzije Kathak i suvremenog plesa), Retina Dance Company (release i kontakt improvizacija), Gregory Maqoma (Afro-Fusion Dance) i Henri Oguike (Klasični  Suvremeni ples baziran na Forsythe i Cunningham tehnikama).

Vrijeme: 1.9. – 4.9.2016.

10h - 13h

16h – 19h

Lokacija: Atelje suvremenog plesa Free Dance, P.Zrinskog 15, Karlovac

Kotizacija  za jutarnju radionicu:  200,00 kn

Kotizacija za popodnevnu radionicu: 200,00kn

Kotizacija za cjelokupnu radionicu: 350,00 kn

Popust od 10% ostvaruje grupa  sa više od 5 polaznika , učenici i studenti plesnih škola i akademija.

Volonteri KDF-a, ostvaruju popust od 50% za radionice.

Svi polaznici KDF radionica imaju slobodan ulaz na predstave KDF-a.

Molimo sve polaznike radionica da  popune aplikaciju KDF radionica.

Uplata kotizacija za KDF radionice na žiro račun udruge FREE DANCE; IBAN žiro-računa: HR74 24840081106703057 RBA s naznakom UPLATA KOTIZACIJE ZA PLESNU RADIONICU KDF006  - ALLEYNE DANCE Workshops: DYNAMICS, RHYTHM & TEXTURE

Istu je moguće uplatiti i na dan registracije za plesnu radionicu na pultu za registraciju na lokaciji održavanja radionica ili u Info pointu Free Dance-a.

Info point Free Dance, Križanićeva 13, Karlovac

099 388 72 07; 099 388 73 07

info@freedance.hr       kdf.freedance.hr

*****

Kristina i Sadé Alleyne predstavljaju ''Alleyne Dance'', na internacionalnoj turneji; inovativnu, modernu, multidisciplinarnu plesnu kompaniju sa sjedištem u Londonu. Kristina i Sadé su radile  s mnogim plesnim kompanijama tijekom  godina te se usavršavale  u mnogim žanrovima plesa, uključujući tradicionalne afričke plesove, hip hop, Kathak, latinske te u cirkuskim vještinama. Obje su bile atletičarke te su profesionalno trenirale u Londonu. Ta iskustva su im pomogla oblikovati plesne stilove te njihovu dinamičnu, brzu, fizičku plesnu  tehniku. Predaju kao duo.  

'Od naših različitih putovanja / iskustva kao plesnih umjetnika sada udružujemo naše snage zajedno. Naše vještine zajedno stvaraju uspješno i znalačko okruženje za vođenje i predavanje satova.

Kako  smo sestre  blizankinje radimo i kao duo i vjerujemo da možemo dati svakom sudioniku dvostruku pažnju, znanje, savjete i inspiraciju tijekom satova predavanja. Važni čimbenici za radionice ili stvaralačko vrijeme  je stvoriti proces koji će pomoći razviti individualne kreativne umove, generiranje strasti, odlučnosti, snage, i što je najvažnije namjere / vjerovanja u sve ono što se odluči učiniti.

Mi predajemo i stvaramo redovito u mnogim školama, zajednicama, mlade, umjetnike,  profesionalne kompanije,  izvođače kao  i za manje projekte širom svijeta. Isto tako  vodimo I kreativne, improvizacijske satove te koreografiramo  manja plesna djela. Također smo režirale fotografiranja modela, ples za kameru, vanjske projekte raznih zajednica, te smo također osnovale kompaniju za mlade koja nastavlja izvoditi radove koje smo kreirale.

Na svakoj radionici ili kreativnom satu zaista bodrimo sudionike i dajemo im osjećaj profesionalizma i generiramo svijest njihovih  tijela koje jednostavno samo i generira strast i motivaciju u umjetnosti. Radimo s polaznicima različitih uzrasta,  iskustava, razina i sposobnosti.

Naša kompanija je bila uključena u: Dance Mission (San Francisco, USA), GLL Sportathon (London, UK), B40 grupa mladih, Academy of Performing Arts (London, UK), CAT sheme (London / Nottingham / Birmingham / Manchester / Leeds ), Dance 4 (Nottingham, Velika Britanija), Bird College (London, UK), debitira na Fontys Dance Academy (Tilburg, NL), Deltebre Dansa (Španjolska), te će se ponovno uključiti u  HJS summer Intensive (Amsterdam, NL) i ImpulsTanz festivala 2016 (Beč, Austrija).’